Weekendtur til Manchester: 3 ting du skal opleve

Manchester weekendtur

Manchester er en livlig, innovativ og yderst spændende by, der trækker turister til fra hele verden.

En af byens største turistattraktioner er selvfølgelig fodboldklubben Manchester United, der betragtes som en af verdens største fodboldklubber, men byen er også kendt for meget andet. Her kan man nemlig finde alt lige fra verdensberømte restauranter, smukke kunstudstillinger til teater og natklubber der holder festen kørende til langt ud på de tidlige timer.

Derudover er Manchester også meget kendt for sin musikarv, og er blandt andet fødestedet for kendte bands som Oasis, The Smiths, Simply Red og mange andre. Den dag i dag er der stadig masser af up-and-coming kunstnere, der spiller på de historiske pubs og andre steder i byen. Der er derfor nok at tage sig til, hvis du er ved at planlægge en tur til den nordengelske by. Her kommer derfor tre ting som du bør snige ind i din rejsekalender.

Udforsk musikscenen i Manchester

Da Manchester er en meget åbensindet by, har man igennem tiden set bands fra mange forskellige genrer klare sig til toppen, og den tradition fortsætter man stadig med. Man kan derfor ikke sige, at man rigtigt har besøgt Manchester, hvis man ikke som minimum har set én koncert. En af de bedste måder hvorpå du kan udforske Manchesters kreative miljø på, er ved at tage ind på en af byens mange små venues og barer, hvor du kan få et glimt af den næste store lokale stjerne. Et af byens hotteste steder er den forholdsvis nye musikbar YES, der har livemusik hver dag. Sørg dog for at købe billetter på forhånd, da der godt kan blive udsolgt.

Se en kamp på Old Trafford

Manchester United

Kilde: Pixabay

En tur på drømmenes teater er for mange, du gættede det, en drøm. Og selvom du ikke er die hard Manchester United fan, vil det stadig være en fantastisk oplevelse for dig at opleve det mystiske stadion. Englænderne er nemlig fantastiske til at bygge en stemning op, og det gør sig i høj grad også gældende for de rødklædte fans i byen. Således kan man virkelig mærke på hele byen, når der er kampdag, og du bør derfor ikke snyde dig selv for optakten til kampen. Tag derfor ud til stadion i god tid, og drik en øl eller to med de lokale for at komme i stemning til kampen. Rent resultatmæssigt har klubben siden Sir Alex Fergusons tid været inde i en længerevarende krise, men optimismen er så godt ved at vende tilbage på lægterne under Ole Gunnar Solskjærs ledelse, der har formået at få storklubben tilbage på sporet. De er dog stadig langt fra fordums styrke, men det går i den rigtige retning, for holdet har fået gode resultater på det seneste. Således kæmper de røde djævle stadig med om en top-4 placering i Premier League og et odds forslag kunne derfor være at spille på United til at komme i top-4 til odds 3,75 og og dermed kunne de komme i Champions League fra næste sæson. Der er stadig meget at kæmpe for, og derfor også god grund til at tage ind og se en kamp på Old Trafford.

Lav din egen gin

I Manchester elsker de gin. Så meget at du kan komme ind og lave din egen på destilleriet Manchester gin. For 85 pund kan du nemlig komme ind og få lavet din egen gin med den smag du føler for. Husk dog at drikke den med tonic.

Manchester har meget mere at byde på, så hvis du overvejer turen dertil, er det bare med at få bestilt billetten.

Skriv en kommentar